• PC-Eftersyn

Eftersyn af computeren for fejlfinding af hardware og software problemer. Efterfølgende vil Pc-Eftersyn give et uforpligtende tilbud. Dette gøres hos Pc-eftersyn.

• PC-Rengøring

En Computer vil altid samle støv og snavs. Dette kan føre til at computeren bliver ustabil og til sidst kan gå i stykker. Derfor skal den vedligeholdes. Vi kan tilbyde en grundig rengøring af din computer. Dette gøres hos Pc-eftersyn.

• Installering af software

Skal du have installeret nye programmer eller er nogle af dine gamle ikke funktionsdygtige mere så kan vi installere eller re-installere dem for dig. Dette kan gøres hos dig eller hos Pc-Eftersyn.

• Formatering/installation af Windows system

Nogen gange kan den eneste løsning være at formatere computeren. Dette gøres med din egen Windows licens eller ved køb af ny igennem Pc-Eftersyn. Vi hjælper også gerne med installation af Windows på en ny computer. Du skal selv medbringe driver til det hardware der er i computeren. Hvis dette ikke findes vil Pc-eftersyn gøre vores bedste for at finde driverne på nettet hvis det er muligt. Dette gøres hos Pc-eftersyn.

• Backup af data

Hvis man ønsker backup af data, f.eks. billeder, musik, film, regnskab eller lignede, kan Pc-eftersyn klare dette for dig. Vi anbefaler at du selv har en usb nøgle eller en ekstern hardisk med hvor dataen kan gemmes på. Ellers vil Pc-Eftersyn ligge det på cd eller dvd skiver alt efter data mængden. Dette gøres hos Pc-eftersyn.

Vi kan også forsøge at gendanne data der er blevet slette ved et uheld eller ved formatering. Der er dog ingen garanti for at dette kan lade sig gøre. I nogle tilfælde er det nødvendig at købe et software program til dette.

• Montering

Har du købt nyt hardware til din Computer og er du ikke tryg ved selv at skulle montere det kan vi hjælpe dig.

Dette kan enten gøres hos dig eller hos Pc-Eftersyn.

• Komplet computer

Pc-eftersyn kan også samle en komplet computer for dig, samt være behjælpelige med at udvælge hardware. Dette gøres i samråd med dig så du får en maskine der passer til det behov du har.

• Teknikker tid.

Hvis det du ønsker, ikke falder ind under et af ovenstående punkter er du altid velkommen til at kontakte Pc-Eftersyn. Alle andre opgaver vil blive takseret pr time.

 

Tilbage til forsiden