BETINGELSER:

Alt arbejde udføres mod kontant betaling medmindre kunden er godkendt som kreditkunde.

Software (Programmer), data og operativsystem er kundens eget ansvar. Pc-Eftersyn kan ikke holdes ansvarlig for kundens data eller software.

Det anbefales at der tages backup af alt vigtig data inden PC'en bliver indleveret, da vi ikke kan garantere for dataene på harddisken.

For at få en hurtigere service, anbefales det at samle de CD'er man har med programmer, operativ system (Windows) og drivere som benyttes af den pågældende PC, og aflevere dem når PC indleveres eller afhentes.

Inden en PC indleveres skal der nedfældes en fejlbeskrivelse som kan give en ide om hvor der skal ledes efter fejl, hvis dette ikke er gjort, kan vi desværre ikke behandle din PC uden alt for mange omkostninger for dem selv.
Vær så præcis som mulig med hensyn til din beskrivelse, hvis man kan danne sig et mønster over hvad man fortager sig når fejlen forekommer, dette vil gøre det meget lettere at fremprovokere en evt. fejl.

Skulle man ønske at få lavet en back-up løsning, anbefales det at medbringe en ekstern harddisk boks, eller usb key hvor data kan overføres til, dette reducere også omkostningerne for dem selv. Da vi ellers kun kan tilbyde at brænde dataene på CD/DVD alt efter mængden af data.

Alt indleveret udstyr bliver diagnosticeret. Dette gøres for at kunne give et seriøst reparationstilbud. Hvis kunden - uanset årsag - ikke ønsker reparationen udført, skal der betales for diagnosen.

 

Tilbage til forsiden